Taknemmelighedstirsdag

Har du brug for en rolig og rar start på dagen, der gør dig bevidst om livets små glæder, giver ro i sindet og ruster dig til dagens trummerum? Så er det tid til taknemmelighedstirsdag.

Hver anden tirsdag inviterer Asta indenfor i vores smukke kirkerum til en afslappende og nærværende oplevelse for alle, der trænger til at lytte  og blive mindet om alt det, vi er glade for og kan sætte pris på i livet.

Undervejs i forløbet skal vi lytte til podcasts om lykke, høre klassisk musik, lave skriveøvelser, psykologiske benspænd og snakke om filosofiske perspektiver på taknemmelighedsbegrebet. Man kan tage plads på en af kirkens smukke kirkebænke eller lægge sig på en yogamåtte på gulvet og tage puder og tæpper efter behov. 

At være bevidst om, hvad vi er taknemmelige for, gør os i følge forskning gladere, mere hjælpsomme og hjælper os med at knytte bånd til hinanden.

Arrangementet ligger normalt hver anden tirsdag, er gratis, og alle er velkomne uden tilmelding.

Dørene åbner kl. 8. Vi starter 8.15 og runder af omkring kl. 9. Du kan med fordel medbringe en lille notesbog, hvis der skulle dukke indsigter op undervejs, som du gerne vil huske efterfølgende. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Asta på: amon@km.dk

   Taknemmelighedstirsdag